רולדות שמרים גבינה של פעם מתכון מושלם ומדוייק

 

שושנה רחמנוב

רולדות שמרים גבינה של פעם

המתכון עפ"י מיקי שמו

 

 

המצרכים-

5 וחצי כוסות קמח 770 גרם

3/4 כוס סוכר

25 גרם שמרים טריים

3/4 כוס חלב

3 ביצים

כפית תמצית וניל

קליפת לימון מגורדת

175 גרם חמאה רכה

חצי כפית מלח

מילוי –

חצי קילו גבינה כחושה – טוב טעם

3/4 כוס סוכר

כף גדושה קורנפלור

ביצה

קליפת לימון מגורדת

כפית תמצית וניל איכותית

צימוקים בחופן לא חייב

 

אופן ההכנה

לקערת מיקסר נשים את המרכיבים ונלוש

לבצק חלק ומעט דביק כ 10 דקות.

מעבירים בצק מכוסה למקרר ל 4 שעות לפחות או לילה .

מערבבים את המלית של הגבינה.

מחלקים בצק ל 3

מרדדים כל חלק למלבן גדול גודל של

20/35.

שמים במרכז שליש מהמלית.

סוגרים את הבצק מהצדדים כלפי מעלה .

מעבירים לתבניות .

התפחה חצי שעה

מורחים ביצה .

אפייה 170 מעלות כחצי שעה

מברישים בסירופ סוכר

חצי כוס סוכר עם חצי כוס מים

לבשל עם טיפה מיץ לימון ווניל.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *