פטוצ'יני ברוטב אלפרדו של מסעדות
המתכון – ליאל רפאל
המצרכים –
20 גרם חמאה
2 שיני שום כתושות
בצל קצוץ
סלסלת פטירות פרוסות
שמנת מתוקה
מלח
פלפל שחור
מעט אגוז מוסקט מגורר
חופן פרמזן להגשה
חבילה פטוצ'יני 400 גרם
אופן ההכנה –
לחמם במחבת את החמאה לשים בצל קצוץ לטגן מעט ולהוסיף שום.
לערבב כמה דקות להוסיף פטריות .
לערבב עד שהן מאבדות מהנפח. לכבות את הגז.
בזמן הזה לבשל את הפטוצ'יני בסיר עם מים רותחים ומלח.
לבשל כמה דקות לא עד הסוף לסנן ולהשאיר ממש מעט נוזל בישול בסיר.
להוסיף לסיר של הפטוצ'יני את הבצל עם הפטריות .
להמשיך לבשל על האש ולהוסיף כף מרק פטריות ואחר כך, שמנת מלח פלפל אגוז מוסקט עוד כמה דקות בישול .
להגיש עם פרמזן מגורדת .