עוגת אגוזים עם מייפל נהדרת ב- כמה דקות עבודה
עוגת אגוזים ומייפל: חגיגה של טעמים במינימום מאמץ
השילוב הקלאסי של אגוזים פריכים ומייפל מתוק ועשיר הוא חגיגה לחיך,
והוא הופך כל ביס בעוגה הזו לחוויה בלתי נשכחת.
אם אתם מחפשים קינוח מרשים וטעים שאינו דורש שעות ארוכות במטבח,
הגעתם למקום הנכון.
עוגת אגוזים ומייפל הזו היא ההוכחה שגם קינוחים מפנקים יכולים להיות פשוטים להכנה.
תוך דקות ספורות של עבודה תזכו לעוגה לחה ועסיסית,
עם ניחוחות משכרים שימלאו את ביתכם ויגרמו לכולם לבקש עוד.
המתכון של בת חן אנושקה
הכינה מאיה
המצרכים –
3 ביצים
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח
כוס מיץ תפוזים
כפית מחית וניל
קורט מלח
לאגוזים-
3/4 כוס אגוזי מלך
קצוצים
כפית קינמון
לערבב יחד
מייפל לזיגוג
אופן ההכנה –
במיקסר או ידנית נטרוף ביצים ונוסיף סוכר בזרם דק עד שנקבל תערובת תפוחה.
נוסיף את הנוזלים שמן ותפוזים נוסיף את הקמח ושאר החומרים מלבד האגוזים.
נמזוג את הבלילה לתבנית 22 עגולה או אינגליש קייק גדולה מהרגיל .
נאפה על 170 מעלות ולאחר רבע שעה נפזר את האגוזים מעל .
נמשיך לאפות כ- 30 דקות או עד שהעוגה יציבה ובמרכז נבדוק עם קיסם.
לאחר שיוצאת מהתנור נזלף מייפל .