לביבות ירק מדהימות ללא טיגונים

Noa Aloni

אלה לביבות ירק קלות וטעימות בלי לטגן

 

לביבות ירק אפויות: טעימות כמו של אמא, בלי טיגונים מיותרים!

אין כמו לביבות ירק חמות ופריכות, שמזכירות את הטעם של פעם,

את המטבח של אמא או סבתא.

אבל מה אם אפשר ליהנות מכל הטוב הזה –

המרקם הנימוח מבפנים והקראנצ'יות המושלמת מבחוץ – בלי לטבול אותן בשמן עמוק?

המתכון הזה הוא התשובה! הכירו את לביבות הירק האפויות,

שמצליחות לשמור על כל הטעם והקסם של לביבות מטוגנות,

רק בגרסה קלילה ובריאה יותר. הן מושלמות כארוחת ערב קלילה,

תוספת כיפית לארוחה, או סתם נשנוש מזין שישמח את כולם.

מאת נוע אלוני

המצרכים-

2 גזרים

2 בצלים

צרור פטרוזיליה

2 ביצים

2 תפוחי אדמה גדולים

צרור כוסברה

2 ענפים של סלרי

כורכום

מלח

פלפל שחור

מעט כמון

פפריקה מתוקה

3 כפות פירורי לחם

(אפשר להוסיף קישוא או דלעת )

אופן ההכנה –

מגרדים וקוצצים את כל הירקות .

סוחטים מהנוזלים.

מוסיפים את כל שאר המרכיבים.

משמנים נייר אפייה .

מגלגלים לביבות ושמים מעל הנייר.

מתיזים שמן זית מעל .

אופים על 180 רבע שעה

הופכים לצד השני ועוד רבע שעה .

בתאבון

12 תגובות

  1. יופי של לביבות (אגב, יש לי הרגל לקרוא היטב את המתכון לפני שאני מתלוננת שחסר משהו…)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *