לאטקס – לביבות זה אוכל הכי מנחם שיש
אין כמו ביס מלביבה פריכה מבחוץ, רכה מבפנים
פינוק מושלם לכל מצב.
בין אם אתם מעדיפים אותה קלאסית מתפוחי אדמה,
אוהבים לגוון עם ירקות נוספים,
הלביבה היא תמיד הצלחה מסחררת.
המתכון הזה יגלה לכם איך להכין לביבות ביתיות בדיוק כמו שצריך –
זהובות, קריספיות וטעימות בטירוף,
כאלה שישאירו את כולם עם טעם של עוד
אפשר לגוון עם כל ירק שאוהבים
המצרכים-
2 תפוחי אדמה גדולים אני אהובת אדום
4 בצל ירוק קצוץ
2 ביצים לארג'
כוס כוסברה קצוצה או פטרוזיליה
מלח
פלפל שחור גרוס
(אפשר להוסיף לתערובת קישוא או בטטה )
אופן ההכנה –
לגרד את תפוחי האדמה והירקות.
להמליח טיפה ולתת כמה דקות השהייה.
אחר כך לסחוט היטב מהנוזלים.
לערבב עם התבלינים והביצה – אם נוזלי טיפה,
ניתן להוסיף כף קמח תפוחי אדמה או קמח רגיל.
לחמם שמן במחבת רחבה ולטגן את הלביבות משני הצדדים
אני ממליצה על שמן זית – יותר בריא יותר טעים !
בתיאבון