סיר קציצות אבוחצירא נדירות פשוט הכי טעימות שיש
סיר מתאים לשבת לכל המשפחה
המצרכים –
כ – 700 גרם בשר בקר טחון
בצל גדול מטוגן להזהבה
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
תפו"א מגורד
2 פרוסות לחם רטובות לסחוט
פפריקה מתוקה
כורכום
פלפל שחור
חצי כפית בהרט
מלח
בצלחת להכין בלילה-
ביצה
כף רסק
מעט פפריקה
רבע כוס מים לקשקש
צלחת עם סולת
אופן ההכנה –
ליצור תערובת מכל המרכיבים של הקציצות. לשים במקרר לחצי שעה .
לגלגל הקציצות
לטבול בסולת
ואח"כ בביצה
לטגן את הקציצות 2 דקות מכל צד,להוציא למגש סינון.
רוטב: סיר רחב 2 כפות שמן כף פפריקה ,צ'ילי חריף ,6 שיני שום
רבע כפית בהרט ופלפל לבן
מלח, כפית אבקת מרק לפתוח התבלינים .
לסדר הקציצות להוסיף 3 כוסות מים(אפשר להוסיף כף רסק).
מידי פעם ללטף הקציצות עם הרוטב
לבשל 45 דקות אש בינונית, להעביר לתנור 20 דקות אם חסר מים יש להוסיף.
לסיום לפזר שמיר/כוסברה/פטרוזיליה
הקציצות יוצאות מעדן.