עוגת שוקולד בלתי נשכחת – הכי טעימה שיש
אחר שטועמים ביס – לא שוכחים כמה היא טעימה
וכמה היא קלה להכנה …
מאת אתי שחר
המצרכים –
קערה 1
4 ביצים,
כוס סוכר,
כוס חלב,
3/4 כוס שמן,
1 סוכר וניל
,
קערה 2
כוס קמח תופח
אינסטנט פודינג שוקולד
שקית אבקת אפיה,
4 כפות שוקולית,
1 כפית נס קפה,
1 כף גדושה קקאו
אופן ההכנה –
לערבב את כל המצרכים בקערת הרטובים.
לערבב את כל היבשים בקערה השנייה.
להוסיף לקערת הנוזלים את היבשים לבחוש עד שכל התערובת אחידה .
למזוג לתבנית קוטר 26
זמן אפיה: 160 מעלות 45 – 50 דק'.
ציפוי:
1 שמנת מתוקה 38%+
100 גר' שוקולד מריר + 2 כפות שטוחות ממרח נוטלה
להמיס יחד, לשפוך על העוגה החמה.