עוגת שכבות קייצית ללא אפייה
היא פשוט קלה ונהדרת
מתכון של רויטל בן חמו
המצרכים –
שרוול וחצי של ביסקוויטים פתי בר שבורים
100 גרם חמאה מומסת
כוס חלב
200 גרם שוקולד מריר
למוס וניל-
שמנת וחצי מתוקה
חצי כוס חלב
אינסטנט פודינג בטעם וניל
למוס שוקולד-
שמנת וחצי מתוקה
חצי כוס חלב
אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
אופן ההכנה –
להמיס חמאה שוקולד וחלב בחימום נמוך בסיר קטן .
לאחר שהכל נמס
לשפוך על הביסקוויטים השבורים בקערה ולערבב טוב.
להדק לתחתית תבנית 24 עגולה קפיצית
להכין קרם וניל – להקציף הכל יחד לקצפת אחידה .
לשים מעל הביסקויטים ולהכניס למקפיא
לאחר שעה להכין את הקרם שוקולד להקציף יחד הכל .
לשים מעל הקרם הלבן .
להקפיא שוב.
את העוגה להגיש כשהיא חצי קפואה אפשר לחתוך לפרוסות .
זה כמו עוגת גלידה
מעולה לימי הקיץ החמים