מתכון למרק קובה דלעת

כרמית מ.דהאן

 

מרק קובה דלעת/ כרמית דהאן

המצרכים –

לקובות
כוס סולת
כף שמן
מעט מלח
מוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת בצק נוח גמיש ורך
מניחים בצד לעשר דקות עד רבע שעה

למלית –  250 גרם בשר בקר טחון
כרפס קצוץ
בצל מגורר
מלח
פלפל שחור
מעט בהרט

אופן הכנה –

מרטיבים את הידיים לוקחים מעט מהבצק משטחים על כף היד ממלאים בבשר סוגרים ומגלגלים

למרק
קוצצים בצל אחד גדול ומטגנים עם מעט שמן
קוצצים עגבנייה ומוסיפים לסיר
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה
מוסיפים קוביות דלעת וכרפס קצוץ
מתבלים
בארבע כפות גדושות רסק עגבניות
2 כפות סילאן
כף סוכר
מיץ מלימון אחד
אבקת מרק עוף
כף גדושה פפריקה מתוקה
בודקים תיבול ומתקנים אם צריך
מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה עד לריכוך הירקות
מוסיפים את הקובות
מכסים ומבשלים עוד כרבע שעה

המרק מוכן כשהקובות צפות
בהצלחה ❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *