ללא ספק העוגה הכי טעימה שיש
סברינה ללא הפרדת ביצים ומ3 ביצים בלבד
המתכון הכי קליל והכי טעים שיש
עוגת סברינה – מתכון מקוצר אתי אלוש
המצרכים –
3 ביצים שלמות
3/4 כוס שמן
3/4 כוס קמח
3/4 כוס סולת
1 אבקת אפייה
אופן ההכנה –
ביצים להקציף עם 3/4 כוס סוכר עד שמתקבל קצף תפוח.
להוסי מצרכים לפי הסדר .
לערבל עד איחוד.
לשמן היטב 2 תבניות אינגליש קייק.או עגולה 24
אפייה על חום של 160 מעלות בערך 25 דק.
בודקים עם קיסם- מכניסים את הקיסם למרכז העוגה, עם הקיסם רטוב להמשיך אפייה אם יוצא עם פירורים לסיים את האפייה.
בזמן שהעוגות בתנור להכין סירופ-
1 וחצי כוסות סוכר
3 כוסות מים וכף תמצית רום איכותי
להביא לרתיחה על הגז. לצנן את הסירופ.
כשהעוגה יוצאת מהתנור לשפוך עליה את הסירופ. חשוב לוודא שהסירופ כבר קר.
לצנן היטב את העוגה.
בנתיים להקציף-
1 שמנת מתוקה, חצי כוס חלב,
ו1 פודינג וניל עד שמתקבלת קצפת.
לזלף את הקצפת על העוגה להוסיף דובדבנים