מתכון לרולדת שוקולד מפוארת לשבת

טובה ניסים

 

רולדת שוקולד קלה וטעימה לשבת
מאת – טובה ניסים
המצרכים –
4 בצים L
חצי כוס סוכר.
3 כפות שמן.
חצי כוס קקאו.
3 כפות קורנפלור או קמח
אופן ההכנה-
להפריד חלבונים וחלמונים.
להקציף חלבונים עם הסוכר. לקצף חזק להוסיף חלמונים שמעורבבים עם השמן ותמצית וניל.
לקצף התפוח.
לאחר מכן להוסיף את הקקאו והקורנפלור. בצורת עטיפה לערבב היטב.
לשים בתבנית של התנור נייר אפיה ולהעביר את הבלילה , לשטח באופן אחיד.
לאפות כ 10 דקות בחום 170.
לקרר להפוך על נייר אפיה אחר.
למרוח קצפת או שמנת מתוקה ולגלגל לרולדה בעזרת נייר האפיה.
לעטר ולקשט אך שבה לכם.
הקצפת יכולה להיות חלבית או פרווה-
קצפת צמחית עם 2 כפות פודינג  וניל
או שמנת מתוקה עם כוס חלב וקופסת אינסטנט וניל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *