מתכון לאינטריה – תבשיל אטריות מרוקאי

לימור אוחנה
המתכון לאינטריה(איטריות)
תבשיל אטריות מרוקאי מבית אמא
לימים של תשעה באב
המצרכים –
חבילת אטריות דקות
שמן כורכום – כפית
מלח
פלפל שחור
מעט מרק עוף
אופן ההכנה –
מרתיחים סיר מים עם כף מלח ומביאים לרתיחה מוסיפים חבילת אטריות דקות
ומרתיחים בערך חמש דקות עד שהאטריות מוכנות
מסננים ושוטפים במים.
מחממים בסיר שמן על אש נמוכה מוסיפים (בשלב הזה אפשר לטגן בצל קצוץ)
 כורכום מלח פלפל וכף מרק עוף .
מוסיפים רבע כוס מים ומביאים לרתיחה .
מוסיפים את האטריות ומערבבים אותם עד שהתבלינים יספגו בהם משאירים מכוסה על אש נמוכה .
בערך חמש דקות ומכבים לאחר מכן פותחים את הסיר ומערבבים את האטריות
בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *