קציצות דגים מטוגנות בטעם של ילדות

תמונה – מלי מלכה

קציצות הדגים של פעם עם המון ירק ותבלינים

כמו שהיו מכינים במסעדות של בית הספר

נוסטלגיה של פעם

והטעם גן עדן

במיוחד לימי תשעה באב

המצרכים –

קילו פילה דג מרלוזה או נסיכה

אפשר לערבב

2 בצלים

10 שיני שום

חצי צרור פטרוזיליה

חצי צרור כוסברה

3 ביצים

2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות

מלח

פלפל שחור

כפית כמון

חצי כפית כורכום

חצי כוס פירורי לחם

פלפל חריף- לא חייבים

אופן הכנה –

נפשיר את הדגים

נשרה במים עם רבע כוס חומץ או לימון וכפית מלח

לאחר מכן נשטוף ונייבש במסננת.

נעביר למעבד מזון ונקצוץ.

נעביר לקערה, נקצוץ גם את הלחם , פטרוזיליה, כוסברה בצל ושום

נעביר לקערה ונערבב עם ביצים פירורי לחם ותבלינים.

מומלץ לשים כשעה בקירור לפני הטיגון לספיגת טעמים .

לגלגל קציצות ולטגן בשמן עמוק

בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *