קציצות הדגים של פעם עם המון ירק ותבלינים
כמו שהיו מכינים במסעדות של בית הספר
נוסטלגיה של פעם
והטעם גן עדן
במיוחד לימי תשעה באב
המצרכים –
קילו פילה דג מרלוזה או נסיכה
אפשר לערבב
2 בצלים
10 שיני שום
חצי צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוסברה
3 ביצים
2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות
מלח
פלפל שחור
כפית כמון
חצי כפית כורכום
חצי כוס פירורי לחם
פלפל חריף- לא חייבים
אופן הכנה –
נפשיר את הדגים
נשרה במים עם רבע כוס חומץ או לימון וכפית מלח
לאחר מכן נשטוף ונייבש במסננת.
נעביר למעבד מזון ונקצוץ.
נעביר לקערה, נקצוץ גם את הלחם , פטרוזיליה, כוסברה בצל ושום
נעביר לקערה ונערבב עם ביצים פירורי לחם ותבלינים.
מומלץ לשים כשעה בקירור לפני הטיגון לספיגת טעמים .
לגלגל קציצות ולטגן בשמן עמוק
בתאבון