מתכון לסלט טאבולה קייצי טעים ומרענן

צביה אורן

 

סלט טאבולה מרענן
מאת צביה אורן
המצרכים –
1 כוס בורגול דק מושרה במים 20 דקות
, לסנן היטב שלא יהיו בו מים, ומעבירים לקערה.
1/2 צרור פטרוזיליה ללא הגבעולים שטופים, יבשים וקצוצים דק.
1/2 צרור נענע ללא הגבעולים שטופים קצוצים דק
6 עגבניות שרי קצוצות קוביות קטנות
3 גבעולים של בצל שטופים וחתוכים דק
1 מלפפון ירוק שטוף חתוך לקוביות קטנות.
אופן ההכנה –
את כל הירוקים הקצוצים מעבירים לקערת הבורגול.
מערבבים בעדינות.
מכינים רוטב בנפרד:
2-3 כפות שמן זית
1 מיץ לימון סחוט
1 כפית שטוחה מלח ורוד הימלאיה
1/4 כפית פלפל שחור גרוס דק
מערבבים ומזלפים מעל הסלט.
ממליצה ברגע האחרון לזלף את הרוטב והתיבול כאשר מוגש בשולחן.
נשמר טרי רענן ויאמי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *