עוגיות טחינה מדהימות שנמסות בפה

רוחמה אבו
עוגיות טחינה מדהימות שנמסות בפה
המצרכים –
שני שליש כוס טחינה גולמית (כ-160 מ"ל)
שני שליש כוס סוכר (כ-120 גרם)
200 גרם חמאה/מרגרינה
3 כוסות קמח רגיל (כ-420 גרם)
כף אבקת סוכר
אופן ההכנה –
מחממים תנור ל-160 מעלות,
מערבבים את כל החומרים (אפשר במיקסר,  ואפשר גם בידיים),
קורצים מהבצק חתיכות קטנות, לשים ביד, מגלגלים לכדור ומועכים מעט,
מניחים את הכדורים על תבנית מרופדת בנייר אפייה,
מכניסים לתנור ל-15-20 דקות. העוגיות מוכנות כשהן בצבע זהוב בהיר.
היזהרו לא לתת להן להשחים, כי אז הפריכות שלהן נעלמת,
מוציאים את העוגיות מהתנור ומחכים שיתקררו,
בוזקים בעדינות אבקת סוכר דרך מסננת קטנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *