עוגיות רעידת אדמה – שוקולדיות מטריפות

רוחמה אבו

 

עוגיות מתפוצצות:
עוגיות רעידת אדמה שוקולדיות
מאת – רוחמה אבו
מצרכים-
3 ביצים
1/2 כוס שמן
כוס סוכר לבן
3/4 כוס קקאו
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
1/2 כוס שוקולד צ'יפס (אופציונלי)
כוס אבקת סוכר לציפוי
אופן ההכנה-
מערבבים הכל חוץ מהאבקת סוכר בקערה לפי סדר המרכיבים לעיל,
הבצק צריך להיות דביק, מקררים במקרר לחצי שעה לפחות,
לחמם תנור ל-180 מעלות טורבו,
ניצור עיגולים בידיים רטובות,
נטבול באבקת סוכר ונניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה,
נאפה למשך 8-9 דקות, נוציא מהתנור ונמתין כמה דקות לצינון
בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *