מתכון מרק חרירה צמחוני

צופית בן יוסף

 

מרק חרירה!

מתכון של צופית בן יוסף
המצרכים
2 בצלים קצוצים.
כף שמן זית.
5-6 גבעולי סלרי קצוצים.
2 עגבניות קצוצות.
צרור פטרוזליה.
צרור כוסברה.
כוס וחצי עדשים חומים.
כוס גרגירי חומוס(אפשר מקופסת שימורים).
מעט אטריות( לא חובה.)
כף מלח.
כף כמון.
כף פפריקה מתוקה בשמן.
כפית פלפל שחור.
כפית כורכום.
אם רוצים להסמיך אפשר קמח ומים או כף קורנפלור עם כוס מים.

אופן ההכנה –
לטגן את הבצלים עד הזהבה, להוסיף סלרי, ואת הירק והתבלינים ולערבב להוסיף את התבלינים ואת העדשים והחומוס.
להוסיף 4- 5 כוסות מים לבשל ולערבב מידי פעם
לקראת הסוף להוסיף אטריות.
מי שמוסיפה קורנפלור לערבב בתוך כוס מים ללא גושים ולצקת למרק ולתת לו להתבשל עוד כ רבע שעה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *