רולדת ריבת חלב

ענת אדרי

 

המצרכים –

4 ביצים

חצי כוס סוכר

שקית וניל

קורט מלח

3 כפות שמן

3/4 כוס קמח תופח

קרם

2 שמנת מתוקה

שקית אינסטנט וניל

חצי כוס חלב

ריבת חלב

אופן הכנה –

נקציף חלבונים עם סוכר לקצף- יציב.

נוסיף בהדרגה את החלמונים ואז את שאר החומרים.

נערבב עם הלקקן עד לתערובת חלקה.

נעביר לתבנית גדולה ונשטח על הנייר אפייה

180 מעלות בערך 10 דקות

איך שיוצא מהתנור לגלגל עם הנייר לרולדה.

לחכות שיתקשר.

נקציף שמנת עם חלב ואינסטנט.

נפתח את הרולדה ,נחלץ את הנייר.

נמרח ריבת חלב ומעליה קרם קצפת.

נגלגל .

נמרח קרם גם למעלה

נקשט בריבת חלב מומסת וקצת קוקוס

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *