לביבות תפוחי אדמה – פשוט וטעים

Adina Batash
לביבות תפוחי אדמה
הפשוט והטעים
עדינה בטש
המצרכים –
4 תפוחי אדמה
2 ביצים
מלח פלפל שחור
מעט כורכום
בצל קצוץ \ירק
כף קמח
אופן ההכנה –
4 תפוחי אדמה לטיגון מבושלים (לבשל עם הקליפה עד לריכוך)
לצנן, לקלף את הקליפה ולמעוך עם מזלג
להוסיף 2 ביצים
 פלפל שחור , רבע כפית כורכום
1 כף קמח/ מצה
לערבב היטב ולטגן.
(אפשרי להוסיף בצל וירק קצוץ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *