עוגיות שקדים ללא גלוטן תכלס, אין עוגייה יותר טעימה מזו

מלכה כחלון

 

העוגייה הכי טעימה

עוגיות שקדים עבמבר של סבתא טריפוליטאית

כל הסודות לעוגייה הכי טעימה

 

המרכיבים-

5 כוסות שקדים מולבנים טחונים

4 חלבונים ביצה לארג'

קורט מלח

4 כוסות חד פעמי אבקת סוכר

2 שקיות סוכר וניל

2 כפיות תמצית שקדים

2 כפות קורנפלור

כפית אבקת אפייה

15 גרגירי מסקצ'ה (קונים בחנות תבלינים בשוק (נקרא גם מסטיקא)

כף רוזטה(אם אין תשימו כפית תמצית שקדים

3 כפות שקדים מרים (או תמצית שקדים מרים)

ההכנה –

להקציף חלבונים עם מלח .

לאחר הקצפה להוסיף אבקת סוכר. ולקפל את כל המצרכים האחרים בעדינות לתערובת חלקה.

לשמן את הידיים ולכדרר כדורים.

משקל של בערך  40 גר' כל עוגייה אפשר קטנות יותר.

לנעוץ שקד במרכז

אפייה

150 מעלות 18-20 דקות .

 

 

 

 

4 תגובות

    1. רוזטה – משקה שקדים לא חייבת לשים שימי תצצית שקדים במקום – כפית
      מסקצ'יה זה תבלין שנקרא מסטיקא – בחנויות תבלינים קונים אם לא השגת תכיני בליי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *