עוגיות מלוחות בסגנון עבאדי
מקלות עבאדי
מקמח כוסמין מלא
מאת – אסתי
המרכיבים-
חצי כוס שמן
חצי כוס נוזל סודה (גזוז)
חצי כוס שומשום
חצי כפית מלח
3/4 1 כוס ושלוש רבעי קמח כוסמין מלא/ קמח לבן
ההכנה –
בהתחלה מניחים את המצרכים בקערה ואז מוסיפים את הקמח לפי הצורך לשים היטב עד לקבלת מרקם נוח .
מרדדים את הבצק בין שתי ניירות חותכים רצועות ארוכות עם גלגלת פיצה .
מניחים על ניר בתבנית .
אופים ב 170 מעלות בטורבו בערך 20 עד 25 דקות
* הערה אם רוצים להכין עם קמח לבן כנראה שתצטרכו להוסיף עוד כמה כפות קמח לבן
עד למרקם נוח
אסתי