מתכון לצלי כתף 5 ברוטב פטריות ויין אדום

 

דניאלה מרימי
צלי כתף עם פטריות ויין
גלו את הסוד לצלי כתף הכי טעים! עם מתכון זה תכינו צלי רך ועסיסי, שיתמוסס לכם בפה.
צלי כתף ביין – מתכון פשוט וטעים, הבשר נמס בפה.
המצרכים –
2 קילו בשר צלי כתף מס 5 פרוס
3 בצלים פרוסים
2 סלסלות פטריות
אפשר גם ערמונים בוואקום
חצי בקבוק יין אדום יבש
כף וחצי פפריקה
כף סוכר
כפית שטוחה מלח
כפית פלפל שחור
חצי כפית פפריקה חריפה
אופן ההכנה –
צורבים בשמן זית את נתחי הבשר הפרוס.
מוציאים לצד.
חותכים בצל לפרוסות מטגנים עד שקיפות לאחר מכן מוסיפים  סוכר ,
מוסיפים את הפטריות החתוכות מטגנים הכל ומוסיפים את היין ( נותנים ליין להצטמטם 5 דקות)
מסדרים את פרוסות הבשר.
אח״כ מפזרים את התבלינים  2-3 כוסות מים רותחים (שיכסו את הבשר )
מכסים למשך 3 שעות על אש נמוכה או בתנור 170 מעלות.
***לבדוק כל ארבעים דק שלא חסר מים במידה וחסר להוסיף רבע כוס
בתאבון יוצא ממש טעים😋

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *