הבייגלה הכי טעים שאכלתי אי פעם באחריות!
קריספי מבחוץ ורך מבפנים אמאל'ה איך טעים!
עפ"י מתכון של יונית צוקרמן
לכו לפנק!
המצרכים–
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
5 כפות סוכר
2 וחצי כוסות מים פושרים (חד פעמי חם)
חצי כוס שמן
כף מלח
אופן ההכנה-
לשים במיקסר וו לישה את כל המרכיבים.
ללוש למשך 10 דקות.
להניח בצד לתפיחה של כ – 40 דקות אין צורך ביותר.
להכין את הצורה של הבייגלה(יש סרטונים ביוטיוב תוכלו לצפות למטה ) יוצאים בערך 16 בייגלה
להרתיח סיר על הגז עם מים ולהוסיף –
2 כפות סודה לשתייה- אבקה
2 כפות סילאן , להכניס את הבייגלה לטבילה בערך 40 שניות להוציא ולהניח על התבנית עם נייר אפייה.
למרוח ביצה סומסום לפזר מעט מלח גס אני פיזרתי גם זעתר או כל מה שעולה על דעתכן.
לאפות בחום של 200 מעלות בערך חצי שעה עד שמשחים .