הרולדות האלה מעולות נסו להכין
מנש בטעם של פעם
המצרכים-
2 כפות שמרים יבשים
חצי כוס מים
2 כפות סוכר
קילו קמח
2 סוכר וניל
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
200 גר' חמאה מומסת או מחמאה
3 ביצים
כ – 2 כוסות מים
אופן ההכנה –
בקערת המיקסר נשים ונערבב חצי כוס מים 2 כפות סוכר והשמרים.
ניתן לזה לתסוס כמה דקות.
לאחר מכן ננפה את הקמח ושאר החומרים את המים נוסיף בהדרגה לפי צורך
נלוש 10 דקות לפחות לקבלת בצק חלק ומעט דביק .
לכסות ולשים להתפחה להכפלת נפח לפחות.
לאחר מכן לחלק ל 6
מכל חלק נכין רולדה
הבצק מתאים לכל מילוי
מילוי שוקולד (מספיק לחלק מהבצק) – לערבב למשחה
4 כפות גדושות בקקאו
4 כפות גדושות בסוכר
כוס חד פעמית קר של שמן או חמאה מומסת
כף פודינג וניל
למרוח על המלבן המרודד ולגלגל
לרולדה.
להניח בתבנית על נייר אפייה.
התפחה של חצי שעה
למרוח ביצה ולאפות 180 מעלות חצי שעה .
אפשר להשתמש בכל ממרח שוקולד שיש