בורקס בשר ורוטב פטריות
של פעם
אין טעים מזה
המצרכים-
להפשיר בצק עלים לילה במקרר
למלית הבשר:
בצל
חצי קילו בשר טחון
מלח
פלפל שחור
מעט כמון
בהרט
אופן ההכנה –
לטגן בצל עד להזהבה
להוסיף 1/2 קג בשר טחון אני מוסיפה לבשר מעט שומן כבש טחון לטגן את הבשר עד שמאפיר להוסיף תבלינים מלח פלפל שחור כמון מצננים.
לוקחים את
הבצק עלים חותכים מלבנים שמים לאורך המלבן את המילוי מגלגלים לרולדה וסוגרים לצורת חישוק.
מורחים בביצה מפזרים מעט שומשום ואופים בחום 180 עד הזהבה.
רוטב הפטריות: לחתוך סלסלת פטריות טריות לטגן מעט להוסיף
שקית רוטב פטריות חצי כפית כורכום חצי כפית פלפל שחור רבע כפית פפריקה מתוקה חצי כפית מלח וכוס וחצי מים לבשל עד שמסמיך
לקצוץ צרור פטרוזליה לשים את הבורקס מעליו לשפוך את רוטב הפטריות ולפזר את הפטרוזליה. בתאבון❤️