פשטידת ירקות בטעם של לביבות

פשטידת ירקות ללא גבינות .
מתכון: אירית דרור

המצרכים –

1 בטטה גדולה או 2 קטנות
2 תפו"א
1 בצל
2 גזרים
כפית שום כתוש
זוקיני
2 ביצים
3/4 כוס קמח + 3/4 כפית א.אפיה או קמח תופח.
מלח
פלפל.

אופן ההכנה –
לקצוץ את הבצל ולטגן קלות ברבע כוס שמן זית .

לגרד את הירקות להוסיף את הבצל לערבב היטב

להעביר לתבנית מלבנית קטנה

ולתנור.
180 מעלות כחצי שעה.
עד שהירקות שחומה

בתיאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *