מתכון לקיגל תפוחי אדמה מושלם גם לחנוכה

איטל איטלי

קיגל תפו"א

זה טעים וקל להכין וזה גם לא מטוגן

אצלנו מכינים בחנוכה

המצרכים-

8 תפוחי אדמה

3 בצלים

5 ביצים

כוס קמח

מלח

פלפל שחור

רבע כוס שמן זית או רגיל

אופן ההכנה –

לגרד את תפוחי האדמה בפומפיה.

לטחון במעבד מזון את הבצל

לסחוט נוזלים היטב היטב עם היד

להניח בקערה להוסיף 5 ביצים, קמח

מלח פלפל שחור ושמן לערבב היטב היטב

וליצוק לתבניות או תבנית אחת 24

180 מעלות עד להשחמה בערך 40 דק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *