מתכון לחמוצים ביתיים – איך מכינים בבית חמוצים של מסעדות?

 

שרונה זאבי

המצרכים –

לצנצנת של הלפת –

8 יחידות לפת

1 סלק גדול

רבע כוס חומץ

כפית מלח על כל כוס מים.

אופן ההכנה –

קולפים את הירקות ופורסים גס.

מסדרים בצנצנת וממלאים על כל כוס כפית מלח.

למעלה מוסיפים מעט חומץ

סוגרים 3 ימים על השיש ואחר כל למקרר

בצנצנות הארות

כרוב וגזר עם סלרי

להכניס לצנצנת עם מלח ומים .

צנצנת שלישית מעורב כל הירקות

גזר,שומר,פלפל אדום ומה שרוצים יחד .

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *