מגולגלות סהרונים במילוי שוקולד – הכי פריכות שיש

אסתי זוהר מטבח אותנטי

 

מגולגלות סהרונים במילוי תמרים/ריבה/שוקולד

מתכון מאת אסתי

מצרכים –

450 גר' קמח
200 נטורינה או חמאה
כפית אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס מים
ביצה

מילוי ממרח שוקולד או ממרח תמרים עם מעט קינמון
מילוי נוסף –
ריבה
קוקוס

אופן ההכנה –
מניחים את כל המצרכים ואת הקמח מוסיפים בהדרגה לפי הצורך
ולשים עד שכל המרכיבים מתאחדים לבצק חלק .

חלקו ל 6-7 כדורים

כל חלק מרדדים בעזרת נייר אפייה מקומח מעט לעיגול דק ככל שאפשר
מורחים ממרח תמרים או ממרח שוקולד /נוטלה או ריבה ומפזרים מעל הריבה מעט קוקוס חותכים בעזרת גלגלת 8 משולשים.
מגלגלים כל משולש לצורת סהרון (רוגלך)
מניחים על גבי מגש מרופד בנייר אפיה
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 20 דקות או עד להזהבה קלה מאוד .

אחרי צינון מפזרים מעט אבקת סוכר

בהצלחה אסתי ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *