מגולגלות סהרונים במילוי תמרים/ריבה/שוקולד
מתכון מאת אסתי
מצרכים –
450 גר' קמח
200 נטורינה או חמאה
כפית אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס מים
ביצה
מילוי ממרח שוקולד או ממרח תמרים עם מעט קינמון
מילוי נוסף –
ריבה
קוקוס
אופן ההכנה –
מניחים את כל המצרכים ואת הקמח מוסיפים בהדרגה לפי הצורך
ולשים עד שכל המרכיבים מתאחדים לבצק חלק .
חלקו ל 6-7 כדורים
כל חלק מרדדים בעזרת נייר אפייה מקומח מעט לעיגול דק ככל שאפשר
מורחים ממרח תמרים או ממרח שוקולד /נוטלה או ריבה ומפזרים מעל הריבה מעט קוקוס חותכים בעזרת גלגלת 8 משולשים.
מגלגלים כל משולש לצורת סהרון (רוגלך)
מניחים על גבי מגש מרופד בנייר אפיה
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 20 דקות או עד להזהבה קלה מאוד .
אחרי צינון מפזרים מעט אבקת סוכר
בהצלחה אסתי ❤️