סמבוסק של סבתוש הכי טעים שיש

שולה סאלי ימין

סמבוסק חומוס עיראקי של הסבתות

הכי טעים שיש

המצרכים-

1 קילו קמח
כף שמרים יבשים
1 כף מלח
סוכר כפית
חצי כוס שמן
2.5 כוסות מים
מילוי
6 בצלים קצוצים
חצי קילו חומוס גרגירים מבושל

אופן ההכנה –

הבצק ללוש במיקסר עד שהוא אחיד וגמיש כמה דקות .

לכסות ולהתפיח במקום חמים.

המילוי –

לטגן בצלים שיזהיבו היטב.

חומוס להשרות  12 שעות ואחר כך לבשל – אפשר בסיר לחץ.

לטחון .
ואז לערבב את החומוס עם הבצל

כף כמון

כפית כורכום
כף פפריקה חריפה
מעט מלח לפי הטעם

לרדד הבצק לקרוץ עיגולים ולמלא במלית .

לסגור לסמבוסק

לטגן בשמן עמוק

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *