הכי פשוט והכי טעים – קרמשניט

מירב בדיט טליאז

הכי פשוט☆
הכי קל☆☆
הכי טעים!☆☆☆

המצרכים-

בצק עלים

שמנת מתוקה

כוס חלב

אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה –

מפשירה במקרר בצק עלים לילה קודם.
פותחת וחותכת עם גלגלת פיצה מלבנים כ 2 או 3סמ על 6.
מסדרת על נייר אפייה ומכניסה לתנור 180 מעלות עד שמזהיב.
בינתיים מכינה את הקרם, מקציפה: כ שמנת מתוקה , חלב ופודינג וניל .
כשהבצק מזהיב יפה מוציאה ומקררת כמה דקות.
פורסת אחד אחד באמצע ומסדרת לפי הסדר (כדי לחבר כל אחד למכסה שלו).
מנקה את הבצק (כדי שזה יהיה מעט חלול כדי למלא בקרם) על כל פס מזלפת פס קרם.
על כל מכסה בוזקת אבקת סוכר.
מאחדת מכסה ופס.
בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *