כרובית בתנור גן עדן של טעם.
כרובית בתנור- ממש ממכר…
נשנוש כרובית שאי אפשר להפסיק לזלול.
יותר קרספיים , יותר אפויים, יותר ממכרים.
מאת צביה אורן
המצרכים –
כרובית בינונית
2,3 ביצים
כפית פפריקה
חצי כפית פלפל שחור
3 כפות שמן זית
כפית מלח
שומשום
פירורי לחם
אופן ההכנה –
את הכרובית חותכים לפרחים,
מכניסים לקערה ושוטפים היטב , מסננים.
מכניסים לסיר עם מים רותחים ,
לחלוט 6 דקות.
לסנן לקרר.
להכין בלילה של
2-3 ביצים, עם כפית פפריקה אדומה מתוקה,1/2כפית פלפל שחור.
כפית מלח ורוד הימלאיה
3 כפות שמן זית
שומשום לבן או חום
לערבב היטב.
לטבול כל פרח בבלילה היטב, ולאחר מכן
בצלחת פירורי הלחם
לנער משאריות הפירורים
להעביר לתבנית עם ניר אפיה ולהניח על התבנית.
200 מעלות טורבו
טעיםםם
ככה הופכים אותה לחטיף מושלם.
ממליצה.