קלה קלה וטעימה
המצרכים-
לתחתית –
250 גר ביסקוויטים לוטוס מפורר
100 גר חמאה
2 שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
חבילה אינסטנט פודינג וניל
חצי קילו גבינה לבנה
למעלה – עוד
250 גר ביסקוויטים לוטוס מפורר
אופן ההכנה –
לפורר 250 עוגיות לוטוס, להמיס 100 גר חמאה ולערבב, לשטח בתבנית 24 קפיצית ולהכניס למקפיא.
להקציף 2 שמנת מתוקה עם חצי כוס סוכר, חבילה אינסטנט פודינג וחצי קילו גבינה 5%,
להעביר מעל התחתית .
לפזר מלמעלה עוד 250 גר עוגיות לוטוס מפוררות
להכניס לקירור
אחרי יום להגיש
מומלץ להקפיא כדי לחלץ מהתבנית .