סלט בורגול בתוספת ירוקים וחמוציות

Debbie nasiri

 

סלט בורגול עם חמוציות ועשבי תיבול

 

טעים ובריא

מאת דבע נסירי

 

המצרכים-
1/2 כוס בורגול מושרה במים רותחים לשעה ומסונן.
חופן חמוציות
מלפפון חתוך דק
חופן כוסברה קצוצה
חופן פוטרוזליה קצוצה
ענף סלרי קצוץ דק
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
מיץ מלימון
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה –

לסנן את הבורגול .

לשים בקערה עם שאר המצרכים

לערבב ולתבל .

לשמור במקרר עד להגשה.

בתאבון

סלט מופלא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *