לשמן תבנית 20 ס"מ או 22.
המצרכים-
לימון שלם מקולף וללא גרעינים חתוך קטן.
2 ביצים
חצי כוס שמן
3/4 כוס סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס מיץ תפוזים או מים
כוס וחצי קמח תופח מנופה
אופן ההכנה –
בבלנדר על להב,לערבב את הביצים, הסוכר, השמן, הלימון הפודינג והמיץ עד שלא רואים לימון בכלל.
להוסיף את הקמח המנופה. עוד כמה סיבובים לתערובת אחידה.
למזוג לתבנית .
להכניס לתנור 180 מעלות כ 45 דקות.. אם צריך עוד כמה דקות.. להוריד ל 170 עוד חמש דקות
שהעוגה תהיה יציבה