עוגת פרג נהדרת ורכה ,הכל בקערה אחת

Orit meirovich

 

עוגת פרג בחושה רכה וקלה להכנה לעצלנים כמוני שלא תמיד מתחשק להשקיע

מאת אורית מאירוביץ

המצרכים
כוס קמח
כוס סוכר
כוס פרג טחון טרי חשוב מאוד
כוס קוקוס
שקית אבקת אפיה
כוס שמן
רבע כוס מים
גביע שמנת חמוצה
4 ביצים
כפית תמצית וניל איכותית
אופן ההכנה-
לערבב חומרים יבשים
לערבב חומרים רטובים
לעשות גומה בקערת המצרכים היבשים ולהוסיף את הרטובים.
לערבב עד שהכל מתאחד לא יותר מדי שלא תצא עוגה דחוסה.
להעביר ל 2 תבניות אינגליש קייק מרופדות ומשומנות.
לאפות ב170 מעלות טורבו 40 דקות.

לאחר קירור אפשרי להכין  גנאש-

להמיס במיקרוגל

150 גרם שוקולד מריר עם 150 גרם שמנת מתוקה לצפות את העוגות.
בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *