עוגת פרג בחושה רכה וקלה להכנה לעצלנים כמוני שלא תמיד מתחשק להשקיע
מאת אורית מאירוביץ
המצרכים –
כוס קמח
כוס סוכר
כוס פרג טחון טרי חשוב מאוד
כוס קוקוס
שקית אבקת אפיה
כוס שמן
רבע כוס מים
גביע שמנת חמוצה
4 ביצים
כפית תמצית וניל איכותית
אופן ההכנה-
לערבב חומרים יבשים
לערבב חומרים רטובים
לעשות גומה בקערת המצרכים היבשים ולהוסיף את הרטובים.
לערבב עד שהכל מתאחד לא יותר מדי שלא תצא עוגה דחוסה.
להעביר ל 2 תבניות אינגליש קייק מרופדות ומשומנות.
לאפות ב170 מעלות טורבו 40 דקות.
לאחר קירור אפשרי להכין גנאש-
להמיס במיקרוגל
150 גרם שוקולד מריר עם 150 גרם שמנת מתוקה לצפות את העוגות.
בהצלחה