מתכון לקציצות בשר עם בצל מקורמל- אילנית כרבי:
המצרכים-
לתערובת הבשר:
חצי קילו בשר טחון,
2 בצלים גדולים מגורדים
תפוח אדמה מגורד
,פטרוזליה
3 כפות פירורי לחם
ביצה,
מלח
פלפל
כמון
תבלין פילדלפיה
לרוטב –
3 בצלים
כף סילאן
מעט כמון
מרק עוף
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה –
תערובת הקציצות מערבבת יחד הכל. נותנת לזה מנוחה של כחצי שעה, לאחר מכן קורצת עיגולים ומטגנת בשמן עמוק.
לבצל המקורמל: מטגנת 3 בצלים גדולים חתוכים לרצועות עגולות גדולות כשהכל זהוב מוסיפה 1 כף סילאן וכמון, מנמיכה את האש לכעשר דקות . מוסיפה בערך כוס של מים רותחים עם כף מרק עוף מוסיפה את הקציצות , מפזרת פלפל שחור גרוס ומבשלת כעשרים עשרים דקות, על אש נמוכה עד שהכל מוכן.♥️
אם יש צורך להוסיף טיפונת מים אז להוסיף מים רותחים מהצד