מנה מנצחת לשבת קציצות בקר בבצל מקורמל

אילנית כרבי

מתכון לקציצות בשר עם בצל מקורמל- אילנית כרבי:

המצרכים-

לתערובת הבשר:
חצי קילו בשר טחון,

2 בצלים גדולים מגורדים

תפוח אדמה מגורד

,פטרוזליה

3 כפות פירורי לחם

ביצה,

מלח

פלפל

כמון

תבלין פילדלפיה

לרוטב –

3 בצלים

כף סילאן

מעט כמון

מרק עוף

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה –

 

תערובת הקציצות מערבבת יחד הכל.  נותנת לזה מנוחה של כחצי שעה, לאחר מכן קורצת עיגולים ומטגנת בשמן עמוק.

לבצל המקורמל: מטגנת 3 בצלים גדולים חתוכים לרצועות עגולות גדולות כשהכל זהוב מוסיפה 1 כף סילאן וכמון, מנמיכה את האש לכעשר דקות . מוסיפה בערך כוס של מים רותחים עם כף מרק עוף מוסיפה את הקציצות , מפזרת פלפל שחור גרוס ומבשלת כעשרים עשרים דקות, על אש נמוכה עד שהכל מוכן.♥️
אם יש צורך להוסיף טיפונת מים אז להוסיף מים רותחים מהצד

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *