עוגת קרמבו אלוהית

תמונה – כוכבה אילוז

 

עוגת קרמבו מושלמת

עם תחתית עשירה וטעימה

וקרם מדהים

המתכון עפ" י  בת חן אנושקה

המצרכים –

לתחתית –

150גר  שוקולד מריר

חצי כוס שמן

חצי כוס סוכר

3 ביצים

חצי כוס קמח

כף קקאו

לקרם –

2 שמנת מתוקה

אינסטנט פודינג וניל

4 כפות אבקת סוכר

כוס חלב

לגנאש –

150 גר שוקולד מריר

100 גר שוקולד חלב

250 מל שמנת מתוקה

אופן ההכנה –

התחתית –

נכניס למיקרו בפולסים שמן ושוקולד מריר

עד שהכל נמס. נקרר.

 

נקציף ביצים וסוכר לקצף תפוח .

נוסיף שוקולד מומס ושאר החומרים נערבב לתערובת חלקה.

נשטח בתבנית 24 קפיצית

אפייה 170 מעלות כ 20-30 דקות

נקרר ונכין קרם קצפת במיקסר נקציף הכל .

נשטח מעל התחתית .

נכין גנאש

נחמם שמנת במיקרו נמיס לתוכה השוקולדים ונשפוך מעל הקרם .

נכניס לקירור והתייצבות

עוגה מושחתת

תהנו

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *