עוגת קרמבו מושלמת
עם תחתית עשירה וטעימה
וקרם מדהים
המתכון עפ" י בת חן אנושקה
המצרכים –
לתחתית –
150גר שוקולד מריר
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר
3 ביצים
חצי כוס קמח
כף קקאו
לקרם –
2 שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג וניל
4 כפות אבקת סוכר
כוס חלב
לגנאש –
150 גר שוקולד מריר
100 גר שוקולד חלב
250 מל שמנת מתוקה
אופן ההכנה –
התחתית –
נכניס למיקרו בפולסים שמן ושוקולד מריר
עד שהכל נמס. נקרר.
נקציף ביצים וסוכר לקצף תפוח .
נוסיף שוקולד מומס ושאר החומרים נערבב לתערובת חלקה.
נשטח בתבנית 24 קפיצית
אפייה 170 מעלות כ 20-30 דקות
נקרר ונכין קרם קצפת במיקסר נקציף הכל .
נשטח מעל התחתית .
נכין גנאש
נחמם שמנת במיקרו נמיס לתוכה השוקולדים ונשפוך מעל הקרם .
נכניס לקירור והתייצבות
עוגה מושחתת
תהנו