פרחי ברוקולי בציפוי פריך שיגעון בפה

סיגל אברמוביץ

 

ברוקולי מדהים וסופר קל להכנה.

 

המצרכים –

זר גדול של ברוקולי טרי טרי

2 ביצים

מלח

פלפל שחור

פירורי לחם

שום גבישי

שמן זית

אופן ההכנה –

לחלוט את פרחי הברוקולי במים רותחים
ולסנן.

לקחת 2 קערות
באחת לשים פירורי לחם עם שומשום
בקערה שניה ביצים טרופות עם מלח,פלפל ואבקת שום גבישי

לטבול כל פרח בביצה ולאחר מכן להכניס לפרורי הלחם
להניח בתבנית אפיה שרופדה בנייר אפיה. קצת תרסיס שמן מעליהם

להכניס לתנור לחום 180 מעלות משהו כמו חצי שעה ארבעים דקות.

בתאבון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *