אצבעות קוקוס משגעות
מאת עליזה
המצרכים –
חצי קילו קמח
שקית אבקת אפיה
200 גר' חמאה או מחמאה
חצי כוס שמן
ביצה
רבע כוס מים
רבע כוס סוכר
סירופ-
כוס סוכר
כוס מים
מעט מיץ לימון
צלחת עם קוקוס
אופן ההכנה –
ללוש את הכול יחד לכדי בצק חלק.
לתת לבצק מנוחה קצרה של כרבע שעה
ליצור סהרונים או סיגרים .
לאפות בתנור 180 מעלות עד הזהבה כ 25 דקות .
לאחר שיוצא מתנור לטבול בסירופ-
את הסירופ להכין מראש –
לבשל על הגז כוס מים כוס סוכר וקצת מיץ לימון שיסמיך.
לקחת כל עוגייה לטבול מעט בסירופ וישר לגלגל קוקוס
בהצלחה