אצבעות קוקוס בסירופ – עוגייה משגעת

 

עליזה-דוד אביגזר

אצבעות קוקוס משגעות

 

מאת עליזה

 

המצרכים –

חצי קילו קמח

שקית אבקת אפיה

200 גר' חמאה או מחמאה

חצי כוס שמן

ביצה

רבע כוס מים

רבע כוס סוכר

סירופ-

כוס סוכר

כוס מים

מעט מיץ לימון

צלחת עם קוקוס

אופן ההכנה –

 

ללוש את הכול יחד לכדי בצק חלק.

לתת לבצק מנוחה קצרה של כרבע שעה

ליצור סהרונים או סיגרים .

לאפות בתנור 180 מעלות עד הזהבה כ 25 דקות .

לאחר שיוצא מתנור לטבול בסירופ-

את הסירופ להכין מראש –

לבשל על הגז כוס מים כוס סוכר וקצת מיץ לימון שיסמיך.

לקחת כל עוגייה לטבול מעט בסירופ וישר לגלגל קוקוס

בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *