עוגת סולת תפוז ופירות יבשים לט"ו בשבט

ישראלה אזולאי

 

עוגת סולת ותפוזים עם פירות יבשים

מאת ישראלה אזולאי

עוגה מומלצת וטעימה

 

 

תבנית מרובעת בינונית 20:30,משומנת

המצרכים-

4 ביצים

כוס וחצי סוכר

כוס שמן

כוס מיץ תפוזים

2 סוכר וניל

2 שקיות אבקת אפיה

כוס סולת

2 כוסות קמח

כוס פירות יבשים חתוכים גס

כוס אגוזים קצוצים גס

כוס היא כוס מידה אוניברסלית.

אופן ההכנה –

מחממים תנור ל180 מעלות.

מקציפים טוב טוב את הביצים והסוכר,והסוכר וניל,במיקסר,עד שמתקבלת בלילה תפוחה ובהירה(לוקח כמה דקות)

מוסיפים שמן ומיץ תפוזים,ומקציפים מעט.

מנמיכים מהירות המיקסר למינימום,ומוסיפים בהדרגה את הסולת,הקמח ואבקת האפיה.

מערבלים מעט,כדי לא לפגוע במרקם העוגה.

סוגרים את המיקסר ומוסיפים פירות מיובשים ואגוזים,ומערבבים עם כף בקפול עדין.

מעבירים לתבנית,ואופים עד שקיסם יוצא יבש באמצע העוגה.

בערך 50 דקות(לבדוק מ45 דקות והלאה).תהנו😀

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *