פלאפל ביתי – יוצא ליגה !

איילת ברעם

פלאפל ביתי יצא ליגה!

מאת איילת ברעם

אין כמו פלאפל ביתי

הכי טעים שיש

המצרכים-
חצי קילו חומוס מושרה מהלילה 12 שעות
צרור פטרוזיליה
בצל שלם גדול
חצי ראש שום
פלפל חריף קטן
פלפל שחור חצי כפית
מלח לפי הטעם
חצי כפית סודה לשתיה

כמון כף גדושה

פרוסת לחם רטובה וסחוטה

אופן ההכנה –
את החומוס מסננים מהמים .

טוחנים קודם את החומוס במג'ימיקס (או במכונת בשר )
מוציאים לקערה ואז טוחנים את שאר המצרכים !
מערבבים הכל ביחד .

להשתמש בכף פלאפל להצלחה של הקציצה  יש לקנות בכל הסופרים.

ממליצה לטגן קציצה אחת ולטעום אם לא חסר טעמים ותיבול.

מטגנים  בשמן עמוק

בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *