הקציצות הכי רכות שיש אווריריות בטירוף – אבוחצירא

 

תמר ודוד קדוש

 

הקציצות האלה מעדן

הקציצות הכי רכות שיש אוריריות בטירוףף…אבוחצירא

מאת – תמר קדוש

 

המצרכים –

 

חצי קילו בשר טחון

בצל גדול

תפוח אדמה קטן או גזר

2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות

חצי צרור פטרוזיליה

מלח,

פלפל שחור

קצת בהרט

כרבע עד חצי כוס אורז לא מבושל

לציפוי

ביצה מקשקשת

צלחת עם סולת

לרוטב –

מעט שמן ,

כפית פפריקה

קופסה עגבניות מרוסקות דק (קטנה)

שום כתוש או בצל מטוגן

כפית מרק עוף

מלח

פלפל

אופן ההכנה –

לטחון במעבד מזון בצל ,פטרוזיליה, ותפוח אדמה

להוסיף לבשר הטחון ולערבב יחד עם האורז .

להוסיף תבלינים .

לכדרר לכדורים .

לטבול בביצה ואחר כך בסולת ולטגן כדקה מכל צד.

לאחר מכן להכין רוטב .

בסיר לחמם קצת שמן עם שום או בצל להוסיף לפתוח תבלינים.

להוסיף עגבניות

ואז 2-3  כוסות מים.

להכניס קציצות לרוטב.

לסגור עם מכסה ולבשל כ-40 דקות.

לבדוק ולהוסיף מים כדי שהכל יתבשל ולא יצא יבש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *