מתכון קל ומושלם
המצרכים –
שוקיים או כרעיים קילו וחצי
בצל
גמבות צהוב אדום
פרחי כרובית
כורכום
מלח
פלפל שחור
מרק עוף
2 כוסות אורז שטוף
ירק קצוץ להגשה פטרוזיליה , שמיר כוסברה
אופן ההכנה –
לחמם קצת שמן בסיר ולשים חלקי עוף ,לטגן משני הצדדים .
להוסיף בצל 1 גדול פרוס ,גמבות צבעים (אצלי אדומה וצהובה ) חתוכות לא דק מדי לרצועות ,פלחים של כרובית להקפיץ יחד 10 דקות עם ערבוב מדי פעם .
לתבל :כורכום ,פלפל שחור טחון,מרק עוף ולערבב .
להוסיף 2 כוסות של אורז עגול (לא חייב עגול ),לערבב טוב
ולהוסיף 3 כוסות מים רותחים.
לערבב ,לטעום על מלח ,
להנמיך אש ולכסות טוב ולבשל בערך כ – 30 דקות בלי לפתוח .
לבדוק כשמוכן להוסיף ירק ולערבב . בתאבון ♥️