מתכון לעוגת גבינה גבוהה וממכרת

יפה סונינו

 

המתכון לעוגת גבינה ממכרת

גבוהה

תבנית סיר גחנון 22 מרופד בנייר ומשומן בדפנות.

מאת יפה סונינו

 

המצרכים

לתחתית פירורים:
כוס וחצי ביסקוויטים טחונים.
50 גר חמאה

לערבב ולשטח בתבנית, לאפות 10 דקות בחום של 180 מעלות.
לתת לתבנית להתקרר טוב .

לעוגה:
7 ביצים מופרדות
750 גר׳ גבינה 9%
גביע שמנת חמוצה
3 שקיות סוכר וניל
כוס ורבע סוכר
3 כפות קמח
3 כפות קורנפלור
3 כפות אינסטנט וניל

אופן ההכנה –

להפריד ביצים. חלבונים לשים במיקסר.

לערבב בקערה את הכל חוץ מהחלבונים, הסוכר והסוכר וניל.

להקציף את החלבונים עם הסוכר וסוכר הוניל לקצף יציב אך לא קשה מידי.
לקחת שליש מקצף החלבונים ולערבב בעדינות עם תערובת הגבינה לאחר שערבבנו טוב להוסיף את יתרת הקצף ולאחד היטב את המסות.
לחמם תנור מראש על 200 מעלות , למלא תבנית מים ולהניח מעל את רשת התנור, אני אופה על המדף התחתון ביותר בתנור.
לאפות 15 דקות על 200 מעלות ואז להוריד ל-150 ולאפות עוד שעה.
לתת לעוגה להתקרר בתנור לפחות שעתיים ורק אז לפתוח את התנור.

בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *