הדג סלמון הזה ברוטב תפוזים טריים
הוא משגע עסיסי וקל להכנה
מנה אלגנטית לכל אירוח רושם .
המצרכים –
4, 5 פילטים דג סלמון
מעט מלח גס
מיץ מתפוז שלם
שמן זית
תפוז פרוס לפלחים
2 כפות מייפל או דבש
פלפל שחור גרוס
ענפי רוזמרין או טימין
שקדים פרוסים
אופי ההכנה –
מנחים את הפילטים של הדג בכלי לתנור
מערבבים את חומרי הרוטב ושופכים מעל הדג. מפזרים שקדים ורוזמרין מעל .
מכניסים לאפייה בתנור 200 מעלות מכוסה בנייר ל- 15 דקות
ועוד 5 דקות ללא כיסוי
בתאבון