מתכון חדש לסלמון בתנור

גלי לויט

הדג סלמון הזה ברוטב תפוזים טריים

הוא משגע עסיסי  וקל להכנה

מנה אלגנטית לכל אירוח רושם .

המצרכים –

4, 5  פילטים דג סלמון

מעט מלח גס

מיץ מתפוז שלם

שמן זית

תפוז פרוס לפלחים

2 כפות מייפל או דבש

פלפל שחור גרוס

ענפי רוזמרין או טימין

שקדים פרוסים

אופי ההכנה –

מנחים את הפילטים של הדג בכלי לתנור

מערבבים את חומרי הרוטב ושופכים מעל הדג. מפזרים שקדים ורוזמרין מעל .

מכניסים לאפייה בתנור 200 מעלות  מכוסה בנייר ל-  15 דקות

ועוד 5 דקות ללא כיסוי

בתאבון

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *