סברינה של פעם
גם כעוגה וגם מנות אישיות באותה בלילה
המצרכים –
לסירופ –
בתוך סיר לבשל :
1.1/2 כוסות סוכר וסוכר וניל 1
3 כוסות מים
1.1/2 בקבוק רום עד להמסת הסוכר ולכבות את הגז.
מצרכים לעוגה –
6 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס קמח
כוס סולת
שקית אבקת אפייה
אופן ההכנה –
להפריד ביצים.
להקציף : 6 חלבונים יחד עם 1/2 כוס סוכר עד לקצף תפוח ולבן.
להוריד מהמיקסר ולהוסיף
6 חלמונים ולערבב בצורת עטיפה (זהירות לא לשבור קצף)
1/2 כוס קמח
1 כוס סולת
1 אבקת אפיה.
לערבב היטב ולשפוך לתבנית 22
ו…6 אישיות בתבנית סיליקון
(או רק תבנית אחת 26 )
להכניס לתנור על 180 מעלות ל30 דקות ( לבדוק עם קיסם)
להמתין לצינון ואז להכניס את העוגות האישיות לתוך הנוזל ל 2 דקות לספיגת הנוזל .
את השאר לשפוך מעל העוגה .
קרם –
להקציף : 2 שמנת מתוקה , 2 כפות פודינג וניל 2 כפות אבקת סוכר❤️
את האישיות לחתוך באמצע ולזלף
ואת שאר הקצפת מעל העוגה ❤️
בהצלחה