עוגת סברינה בטעם של ילדות

 

ירדנה ג'נאח

סברינה של פעם

גם כעוגה וגם מנות אישיות באותה בלילה

המצרכים –

לסירופ –
בתוך סיר לבשל :

1.1/2 כוסות סוכר וסוכר וניל 1
3 כוסות מים
1.1/2 בקבוק רום עד להמסת הסוכר ולכבות את הגז.

מצרכים לעוגה –

6 ביצים

חצי כוס סוכר

חצי כוס קמח

כוס סולת

שקית אבקת אפייה

אופן ההכנה –

להפריד ביצים.

להקציף : 6 חלבונים יחד עם 1/2 כוס סוכר עד לקצף תפוח ולבן.
להוריד מהמיקסר ולהוסיף
6 חלמונים ולערבב בצורת עטיפה (זהירות לא לשבור קצף)
1/2 כוס קמח
1 כוס סולת
1 אבקת אפיה.
לערבב היטב ולשפוך לתבנית 22
ו…6 אישיות בתבנית סיליקון

(או רק תבנית אחת 26 )

להכניס לתנור על 180 מעלות ל30 דקות ( לבדוק עם קיסם)

להמתין לצינון ואז להכניס את העוגות האישיות לתוך הנוזל ל 2 דקות לספיגת הנוזל .

את השאר לשפוך מעל העוגה .
קרם –

להקציף : 2 שמנת מתוקה , 2 כפות פודינג וניל 2 כפות אבקת סוכר❤️
את האישיות לחתוך באמצע ולזלף
ואת שאר הקצפת מעל העוגה ❤️
בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *