עוגיות מלוחות שקשה להפסיק לנשנש אותן

עוגיות מלוחות פרווה

 

מאת אילנה בוכריס

המצרכים-
1 קילו קמח מנופה
200 גרם מחמאה רכה
כף מלח
כף סוכר
כוס וחצי מים מהברז
1 אבקת אפיה
חצי כוס שמן

אופן ההכנה –

לערבב הכל ביחד עד שנוצר בצק אחיד.
בצק רך ונעים למגע.

לחלק ל 3, 4 חלקים

לרדד על נייר אפייה ולחתוך למרובעים או להכין עיגולים כעכים .

אפשר גם במכונת עוגיות
או ידני.
למרוח ביצה ולטבול בשומשום.
תנור שחומם מראש
אפיה ב-180 מעלות
כ-25 דקות או עד הזהבה.

כשהעוגיות מוכנות שמה את כולם בתבנית
אחת, מכניסה לתנור ליבוש
ב-150 מעלות כרבע שעה.
תהנו❤️

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *