עוגיות אלפחורס המתכון המקורי – כמה שהן טעימות

אורלי קיזילדג

 

אלפחורס כמה שאני אוהבתתת!
מתכון – אורלי קיזילדג
המצרכים – 
200 גר' חמאה קרה
100 גר' אבקת סוכר
1 שקית סוכר וניל
4 חלמונים
250 גר' קמח לבן
200 גר' קורנפלור
2 כפיות א. אפיה
1/4 כפית מלח
מילוי:
ריבת חלב לא נוזלית
קוקוס לבן
אופן ההכנה-
לחתוך את החמאה הקרה לקוביות ולערבל במיקסר עם וו גיטרה יחד עם אבקת הסוכר והוניל לתערובת חלקה ואוורירית.
להוסיף את החלמונים אחד, אחד עד שהתערובת אחידה.
להוסיף את שאר החומרים ולערבל מעט עד שהבצק מתאסף לכדור אחיד.
לחלק את הבצק ל-2 חלקים שווים, לעטוף בניילון נצמד ולקרר חצי שעה.
לרדד את הבצק בין 2 ניירות אפיה לעלה בעובי חצי ס״מ ולקרוץ עיגולים/לבבות.
לסדר באופן מרווח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ולהכניס למקרר למנוחה של חצי שעה.
לאפות בתנור שחומם מראש
ל-170 מעלות כ- 10-12 דקות.
העוגיות צריכות להישאר לבנות, אל תתפתו לאפות עוד.
לצנן לחלוטין, למלא בריבת חלב ולגלגל בקוקוס.
הטעם משתבח כעבור יום

מתכונים לעוגיות 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *